Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän kautta.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
UKK

Usein kysyttyä

Mikäli et löydä vastausta ota meihin yhteyttä yllä olevalla lomakkeella.

11. Onko Hammasonlinen käyttäminen turvallista?

Hammasonline on turvallinen alusta ja chattiin kirjautumisessa käytetään vahvaa tunnistautumista. Myös hammaslääkärit kirjautuvat chattiin vahvan tunnistautumisen tai varmennekortin avulla.

10. Kenelle potilastietoni kuuluvat?

Hammaslääkärimme käyttävät etävastaanottoalustaa eri yritysten alla. Hammaslääkäri informoi asiakkaitaan siitä, mihin potilastiedot tallennetaan. Halutessasi voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme.

9. Kuinka kauan keskustelu pysyy avoimena?

Keskustelu pysyy avoimena, kunnes hammaslääkäri katsoo keskustelun päättyneeksi ja chat lukkiutuu.

8. Minulla on vaivoja suussa ja toivoisin myös esteettisen hoidon arviota, onnistuuko nämä samalla käynnillä?

Hammaslääkäri on oikeutettu perimään erillisen lisämaksun 20€, mikäli katsoo etävastaanottoajan käsittelevän useita erillisiä ongelmia.

7. Saako Hammasonlinen käytöstä kelakorvausta?

Hammaslääkärin etävastaanotosta ei saa kelakorvausta. Etävastaanottokäynti on kuitenkin useinmiten edullisempi kuin perinteinen vastaanottokäynti.

6. Voinko saada reseptin etävastaanotolla?

Hammaslääkäri arvioi keskustelun perusteella tarvetta reseptille ja ohjaa tilanteen vaatiessa potilaan vastaanotolle. Etävastaanotolla hammaslääkärit eivät kirjoita PKV (pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä) reseptejä.

5. Mitä etävastaanotto maksaa?

Etävastaanotollamme pääset kysymään kysymyksen tai useita kysymyksiä hintaan 19,90€. Hammaslääkäri vastaa aloitukseen kattavasti. Mikäli haluat vapaamuotoiseen keskusteluun hammaslääkärin kanssa, hinta on 39.90€. Vastaavat hinnat erikoishammaslääkärille ovat kysymys 29,90€ ja 49,90€.

4. En osaa sanoa, sopiiko vaivani etävastaanotolle. Hyödynkö keskustelusta hammaslääkärin kanssa?

Vaikka vaivaasi ei voisi hoitaa etävastaanotolla, on hammaslääkäri paras henkilö kertomaan, mihin oireesi viittaavat tai minkälainen vastaanottoaika sinun tulee varata. Tutkimustemme mukaan jokainen etävastaanotolla aloitettu hoitokokonaisuus säästää sekä potilaan aikaa, että rahaa lopullisessa hoitokokonaisuudessa.

3. Edellyttääkö etävastaanoton käyttäminen ajanvarausta?

Etävastaanotolla on aina tavoitettavissa hammaslääkäri klo 7-21 välillä eikä etävastaanottokäynti edellytä ajanvarausta. Mikäli olet sopinut oman hammaslääkärisi kanssa etävastaanottokäynnistä tiettynä ajankohtana, on sovitussa aikataulussa hyvä pitäytyä.

2. En tiedä kenen hammaslääkärin puoleen kääntyä ongelmani kanssa.

Voit kysyä neuvoa asiakaspalvelijaltamme Hammasonlinen etusivulta tai käyttää etäpalvelun hoitoontulosyitä apuna hammaslääkärin valitsemisessa.

1. Lähetin kysymykset mutta suljin keskustelun. Kuinka näen hammaslääkärin vastauksen ja voin jatkaa keskustelua?

Pääset takaisin chat-sivulle tunnistautumisen kautta. Voit myös odottaa, että hammaslääkäri vastaa kysymyksiisi. Saat ilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja pääset jatkamaan keskustelua sähköpostin linkin kautta.