Palvele asiakkaitasi etänä

Tarjoa luotettavaa ja ammattitaitoista hammaslääkäripalvelua verkossa.

Hammasonline auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja parantamaan palvelun laatua!

Hammasonline parantaa maanlaajuisesti Suomen kansan mahdollisuutta saada hammashoitoa madaltamalla potilaan kynnystä hakeutua hoitoon. Suojatun chatin avulla hammaslääkärit voivat antaa laadukasta ja nopeaa hoitoa sekä neuvontaa potilailleen.

Potilasmäärien kasvattaminen

Hammasonline alustan avulla pystyt kasvattamaan potilaskuntaasi olemalla reaaliaikaisessa yhteydessä uusien mahdollisten potilaiden kanssa ja ohjaamalla heitä vastaanotollesi.

Potilastyytyväisyys

Kiireiset aikataulut, pitkät etäisyydet sekä kuljetuksen järjestämisen vaikeus voivat olla avaintekijöitä useille potilaille hoitoon hakeutumisessa. Tuomalla hammaslääkärin lähelle potilasta on mahdollista suunnitella tulevaa hoitoa jo etukäteen, tällöin ensimmäisellä vastaanottokäynnillä voidaan jo aloittaa mahdollisia toimenpiteitä, mikä nostaa potilastyytyväisyyttä.

Tehokkuuden kasvattaminen

Suunnittelemalla etukäteen aikatauluja tai tulevia toimenpiteitä, hammaslääkäri pystyy vaikuttamaan merkittävästi omaan tuntilaskutukseensa kliinisessä työssä. Myös ns. ”turhat” käynnit vähenevät, kun potilaat pystyvät näyttämään mietityttäviä asioita hammaslääkärilleen tuoliajan ulkopuolella. Kontrolliaikojen antaminen hammasonlinen kautta tulee olemaan tulevaisuudessa myös osa palvelutarjontaa.

Kiireellinen apu

Useille kliinikoille on tuttua, että vastaanotolla pitkään käynyt potilas joudutaan ohjaamaan muualle säryn yllättäessä, kun päiväkirjat ovat jo täynnä. Nyt voit ohjata potilaan ottamaan yhteyttä Hammasonlinen kautta, ja mahdollisesti antaa helpottavia neuvoja tai reseptejä, joiden avulla potilas pystyy odottamaan pääsyä omalle vastaanotolleen.

Teleterveys osana nykypäivää

Väestö ikääntyy ja samalla uudelle sukupolvelle etäpalvelut ja niiden käyttäminen ovat osa arkipäivää. Hammasonlinen avulla pysyt mukana kehityksessä ja palvelet paremmin erityisesti nuorta väestöä, joka odottaa ja olettaa saavansa hoitoa tai neuvontaa myös etänä.

Kollegoiden välinen chat

Hammasonline palvelee myös hammaslääkäreiden välillä potilaan toimiessa maksajana. Kun haluat toteuttaa laajoja hoitokokonaisuuksia itse tai kun tarvitset erikoishammaslääkärin mielipiteen, jotta pystyt jatkamaan potilaan hoitoa, onnistuu se kätevästi etänä.

Etävastaanottoa voi hyödyntää myös potilastietojen turvallisessa lähetyksessä kollegoiden välillä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uutisistamme.