Smile Design

Siirry Smile Designiin

44,90
Aloita keskustelu tunnistautumalla

Smile Design eli suomalaisittain hymysuunnittelu on loistava tapa havainnollistaa, miltä voisit näyttää uusilla hampailla. Smile Design etänä sisältää yhden suunnittelun potilaan toiveiden mukaan. Voimme korjata esimerkiksi vain etuhampaita tai näyttää miltä koko hammaskaari voisi näyttää uusilla kuorilla. Lisäksi palvelussamme voit samalla kuulla kustannusarvion hoidolle, sekä keskustella muista hoitoon liittyvistä asioista.
Smile Design-suunnittelut tehdään viikon sisällä potilaan pyynnöstä. Lähetä ohjeiden mukainen kuva nyt, hammaslääkäri kertoo sinulle, milloin suunnittelu on valmis ja lähettää sitten sähköpostilla ohjeet kuvan luovuttamiseksi ja hoitosuunnitelmakeskustelua varten.

HUOM! Smile Design tehdään yhteistyössä palvelua tarjoavan hammaslääkärin hammaslääkäriaseman kanssa. Potilaan kuva ja nimi viedään hammaslääkäriaseman omistamalle tietokoneelle ja hallinnoimaan ohjelmistoon.
Suunnittelun tekeminen ei sido sinua hoitotoimenpiteisiin tai tiettyyn hammaslääkäriasemaan. Toimitamme valmiin suunnittelukuvan myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jolloin voit halutessasi jatkotoimittaa sen omalle hammaslääkärillesi.
Hymysuunnittelua varten tarvitsemme leveän hymykuvan, jossa hampaat saavat olla reilusti irti toisistaan. Kuvassa tulee näkyä koko kasvot, myös silmät. Kuva otetaan kohtisuoraan. Suunnittelutulos näyttää sitä luonnollisemmalta, mitä tarkempilaatuinen kuva on.

Aloita keskustelu