Oikomishoidon arviointi

Siirry oikomishoidon suunnitteluun

44,90
Aloita keskustelu tunnistautumalla

Oikomishoito on yleensä pitkä prosessi ja vaatii asiakkaaltaan sitoutumista sekä pitkäjänteisyyttä. Alle 18-vuotiaan oikomishoito toteutetaan julkisella sektorilla, mikäli purentavirhe on riittävän suuri. Julkisella puolella ei toteuteta lainkaan oikomishoitoa vain esteettisistä syistä. Yksityisellä sektorilla oiotaan hampaistoa myös esteettisistä syistä kuitenkaan purentaa unohtamatta. Oikomisessa on useita vaihtoehtoja perinteisistä kiinteistä oikomiskojeista aina kalvo-oikomiseen sekä hampaan värisiin braketteihin. Hinnoittelu riippuu käytettävästä menetelmästä, purentavirheen laajuudesta sekä tarvittavasta ajasta. Kaikki oikomismenetelmät eivät sovi kaikkiin suihin.

Voit arvioida oikomisen mahdollisuutta juuri sinun suuhusi, kuulla vaihtoehdoista sekä arvion hinnasta. Hoidon toteutus ja lopullinen suunnitelma tapahtuu aina vastaanotolla.

Oikomishoidon karkeaa suunnittelua ja arviointia varten toivomme ainakin

  • Leveän hymykuvan
  • Kuvan purennasta takahampaat yhteen purtuna

Lisäksi seuraavanlaisista kuvista on apua tarkempaan suunnitteluun:
  • Sivuprofiili, huulet kiinni, leuat lepoasennossa, hampaat irti toisistaan.

Alakaari

Yläkaari (tarvittaessa käytä apuna käsipeiliä)

Takahampaat yhteen purtuna purenta molemmilta sivuilta. (Levitä huulia mahdollisuuksien mukaan ja pyydä apua kuvaamiseen)

Takahampaat yhteen purtuna purenta molemmilta sivuilta. (Levitä huulia mahdollisuuksien mukaan ja pyydä apua kuvaamiseen)

Takahampaat yhteen purtuna purenta edestä. (Levitä huulia mahdollisuuksien mukaan ja pyydä apua kuvaamiseen)

Aloita keskustelu