Tommi Raikula

Hammaslääkäri

KotiHammas Tikkurila, KotiHammas Mobiiliyksikkö (Lähinnä pääkaupunkiseudulla, myös kauempana tarvittaessa)

Aloita keskustelu tunnistautumallaEi juuri nyt paikalla

Lisätiedot

Olen KotiHammas Oy:ssa yksi liikkuvista hammaslääkäreistä ja oikeastaan mielenkiintoni on juuri potilaan luona tehtävät hammashoidot sekä neuvonta. Liikkuvan tiimin mukana kulkee hammashoitaja. Myös suuhygienistin sekä erikoishammasteknikon palvelut ovat arkipäivää kauttamme kotona tehtyinä. Käymme sairaaloissa,kodeissa,hoivakodeissa,yrityksissä ja oikeastaan kaikkialla, missä apua tarvitaan.

Olen ollut pääkirjoittana Suomalaisen lääkäriseura Duodecimin Kotisairaala- oppikirjaan luvun Potilaan luokse vietävästä hammashoidosta.

Mukanamme on hammaslääkärinlaitteistot jotka joustavasti kulkevat potilaan luokse. Voimme ottaa myös digitaalisia röntgenkuvia.  

Toimin neljänä päivänä viikossa liikkuvassa mobiiliyksikössä eli apua tuodaan potilaan luokse. Tarvittaessa voin ohjata myös kollegoille. Keskiviikkoisin olen Tikkurilassa klinikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä esteettömällä klinikalla.

Pääasiallisesti asiakkaamme ovat juuri sellaisia, joilla on vaikeuksia päästä hammashoitoon vaikkapa liikuntaesteen vuoksi. Muistisairaat ovat arkipäiväämme sekä myös psyykkisten syiden vuoksi hammashoitoa välttelevät asiakkaat.

Etävastaanotolla voimme suunnitella tulevaa hoitoa ja voin myös ottaa kantaa mietityttäviin asioihin, epämääräisiin oireiluihin sekä limakalvomuutoksiin.